AFHALEN

Voorgerechten

HUISGEROOKTE STRUISVOGELBIEF
op een bedje van salade met pijnboompitten en een vijgen balsamicosaus 10,30
SCAMPI’S
afgeblust met cognac in een licht pikante tomatenroomsaus met knoflook, verse kruiden en brood 10,75
PITTIGE MOSSELEN
uit Nieuw Zeeland afgeblust met witte wijn in een saus van tomaat, knoflook, verse kruiden en brood 10,30
CARPACCIO VAN OSSENHAAS
met truffelcrème, pijnboompitten, Parmezaanse kaas, frisse sla en tomaat 11,00
WONTON GEVULD MET KROKODIL EN SCAMPI’S
en een sausje van sesam en soja 11,50
VERS BROOD MET KRUIDENBOTER, AIOLI EN OLIJVENTAPENADE 6,50

Hoofdgerechten

GEBAKKEN KANGOEROEFILET
op een bedje van zoete aardappelpuree met dungesneden groenten, truffelsaus en verse frietjes 20,50

INDIASE CURRY
van rundvlees met 12 verschillende soorten kruiden, dungesneden groenten en geurige basmati rijst 18,50

RIBS “DOWN UNDER STYLE” 1kg spare ribs met 3 sauzen, verse salade en verse frietjes19,00

GEGRILDE TOURNEDOS
met verse groenten, verse frietjes en een keuze uit truffelsaus of pepersaus 20,50

TRIO VAN VIS: ZALM, BARAMUNDI EN SCAMPI
met kruidenolie, dungesneden groenten en verse frietjes 19,95

SCAMPI’S
Afgeblust met cognac in een heerlijke licht pikante tomatenroomsaus met knoflook, verse kruiden, verse frietjes en een salade 19,95

Paasmenu Downunder

Wij hebben een mooi paasmenu samengesteld om samen van te genieten.

Deze is per persoon te bestellen. Tevens is het ook mogelijk om een gourmetschotel te bestellen.

Het paasmenu wordt voor u voorbereid en is net als de gourmet schotel Koud af te halen. Door een duidelijke omschrijving van de bereiding van het menu is deze zonder al te veel inspanning in een handomdraai zelf te bereiden. 

Uiterste besteldatum is 31 maart. Telefonisch te bestellen via 046-7850214

Afhalen zaterdag 3 april 16.00-19.00

Zondag 4 april 12.00-14.00

 

Salade van asperges met gebakken scampi’s en groene kruiden truffel crème

Of Heerlijke huisgemaakte aspergesoep

***

Kangoeroefilet met pompoenpuree, groene boontjes, paprika crème en thijmsaus

Of

Gegrilde zalm op een bedje van broccolipuree en venkel brunoise met een Noilly Prat saus

Hoofdgerechten worden geserveerd met aardappelgratin

***

Pavlova met een vulling van aardbeien en mangocoulis

Per persoon € 35,-

Kindmenu’s

RIBS
met frietjes 8,50

KIPVINGERS
met frietjes 6,50

FRIKADEL
met frietjes 6,50

Supplementen

Potato wedges met aioli 3,50

Portie verse friet 3,50

Mayonaise 1,00

Aioli 1,00

Truffel crème 1,50

Bushtucker saus (licht pikant) 1,50

Onze bekende hete saus met o.a. Trinidad scorpion peper 1,50

Desserts

WITTE CHOCOLADE MOUSSE met rode vruchten coulis en brownie crumble 6,50

BROWNIE met gekarameliseerde notenmelange en vanille saus 6,50

AUSTRALISCHE CHEESECAKE met rode vruchtencoulis en gekarameliseerde notenmelange 6,50

Australische Gourmetschotels

Voor 2 personen met een mooie fles Australische rode of witte wijn € 45,00
Kangoeroe, struisvogel, krokodil, varkenshaas, Baramundi en scampi’s
(gekruid met verschillende Australische kruiden)
Wit brood met kruidenboter
Aardappelsalade, komkommersalade, groene salade
Aioli, truffelcreme en Bushtuckersaus
Gesneden ui, paprika en champignons

1 dag van te voren te bestellen tot 21.00 uur s’avonds
 maar reserveer tijdig voor pasen!

Wijnen

WITTE WIJNEN

SUTTON HILL CHARDONNAY 10,00
SUTTON HILL PRESTIGE CHARDONNAY 12,00
TWIN ISLANDS SAUVIGNON BLANC 12,00
YALUMBA VIOGNIER 12,00

RODE WIJNEN

SUTTON HILL SHIRAZ 10,00
DOWIE DOOLE GRENACHE &TEMPERANILLO 12,00
YALUMBA SCRIBBLER SHIRAZ & CABERNET SAUVIGNON  12,00